Door wie wordt QualityCare™ u aangeboden?

LEO Pharma is een wereldwijd opererend farmaceutisch bedrijf dat is gericht op de ontwikkeling van geneesmiddelen en therapieën die toegevoegde waarde bieden aan zorgverleners en mensen die de geneesmiddelen gebruiken.

QualityCare™ is ontwikkeld en wordt volledig gefinancierd door LEO Pharma. LEO Pharma is in 1908 opgericht en is een wereldwijd opererend farmaceutisch bedrijf met de missie mensen te helpen een gezonde huid te krijgen. LEO Pharma is volledig in handen van de LEO Pharma Stichting en is onafhankelijk van extern kapitaal. LEO Pharma ontwikkelt, vervaardigt en verkoopt farmaceutische producten voor mensen met dermatologische aandoeningen en mensen met trombose in meer dan 100 landen ter wereld.

Bij LEO Pharma zijn we gericht op de ontwikkeling van geneesmiddelen en therapieën die toegevoegde waarde bieden voor zowel zorgverleners als mensen die onze middelen gebruiken. Ons doel is de kwaliteit van leven te verbeteren van mensen met een huidaandoening en van mensen met trombose. Om deze doelstellingen te kunnen realiseren, luisteren wij naar de mensen die onze geneesmiddelen gebruiken. Leven met een chronische aandoening gaat verder dan het behandelen van de aandoening. En het behandelen van een aandoening gaat verder dan het maken van een afspraak met een arts en het gebruiken van een geneesmiddel. Wij investeren veel in het begrijpen van de dagelijkse uitdagingen die leven met een huidaandoening met zich meebrengt.

We hebben honderden interviews afgenomen met mensen die onze middelen gebruiken en met zorgverleners. Deze kennis, in combinatie met onze medische en wetenschappelijke expertise, hebben wij gebruikt voor de ontwikkeling van QualityCare™. Doel van QualityCare™ is om mensen te helpen en in staat te stellen zo goed mogelijk te leven met een huidaandoening, in alle fasen die van belang zijn bij een chronische huidaandoening . QualityCare™ wordt momenteel aangeboden aan mensen met psoriasis en actinische keratose.

Kijk op www.leo-pharma.nl voor meer informatie over LEO Pharma.